Adrian Cozma ,, Nu suntem toţi la fel” ( 6 aprilie 2016)

adrian cozma

În ultimele săptămâni, o mică armată de agitatori disperaţi a invadat Facebook-ul repetând obsesiv acelaşi comentariu: “Toţi politicienii, toţi candidaţii sunteţi toţi la fel!”.

NU! Eu nu sunt la fel ca GOVOR, SILAGHI, COICA ŞI ŞTEF!

NU! EU NU SUNT LA FEL CA ACEŞTI POLITICIENI! Politicieni PSD şi ALDE care au impus o administraţie de clică, o administraţie a corupţiei, o administraţie care a lucrat parcă cu ură faţă de Satu Mare.

Înţeleg frustrarea şi dezamăgirea sătmărenilor. Accept criticile, chiar virulente – dar argumentate, şi sunt pregătit să înfrunt atacurile politice. Dar nu pot accepta să mi se spună că sunt la fel ca cei care au adus oraşul şi judeţul Satu Mare în halul în care le-au adus. Suntem pe ultimele locuri din regiune la calitatea serviciilor publice, la calitatea drumurilor, ca grad de atractivitate pentru investitori, ca viaţă culturală şi calitate a educaţiei.

Am intrat în bătălia politică fiindcă vreau ca aceste lucruri să se schimbe. Sunt tânăr, iar adversarii mei mă acuză de lipsă de experienţă. Dar poate că e mai bine aşa, decât să fi avut parte în viaţă şi în carieră de genul lor de experienţă, cea care a produs doar stagnare şi corupţie. Asta m-ar fi făcut asemenea lor.

DAR EU NU SUNT LA FEL CA EI! Şi nici nu-i doresc în apropierea mea, nici măcar reprezentaţi de postacii lor, aici pe Facebook. Aliaţii şi sfătuitorii mei sunt oamenii cinstiţi şi pricepuţi din Satu Mare, oameni care ştiu cum pot fi îndreptate lucrurile în oraş. Oameni de care, chiar şi când mă critică, ascult, la fel cum voi asculta şi când voi fi primar. Pentru că şi eu, şi ei, suntem oameni care iubim Satu Mare. Şi care nu ne-am pierdut încă speranţa. Speranţa de schimbare.

SCHIMBARE PENTRU SATU MARE!

 

cubic

Imagine de la lacul Cubic transformat într-o uriaşă groapă de gunoi. La un sfert de oră de mers pe jos de clădirea Primăriei. În mijlocul unui cartier de blocuri. Un adevărat focar de infecţie, în imediata apropiere a unei şcoli şi a unui centru de îngrijire pentru bătrâni.

parcari coica

 

 

 

 

 

 

Am solicitat Primăriei avizele de mediu şi de urbanism pentru lucrările de amenajare a parcării din faţa cabinetelor Coica. Nu am primit niciun răspuns.

.pod

 

 

 

 

 

 

Cel de al treilea pod se află în situaţia amânării la nesfârşit a licitaţiei pentru construcţie. Probabil pentru că nu câştigă cine trebuie. Aşa că primarul Coica îl include şi în promisiunile din 2016: ” Al treilea pod rămâne în sarcina viitorului primar, adică tot eu.”