Adrian Cozma (PNL) ,, Consider cele 4166 de voturi obţinute de mine pentru Primăria Satu Mare un rezultat acceptabil” – Conferinţă de presă (28 iunie 2016)

adrian cozma

 

În prima conferinţă de presă pe care a susţinut-o după Alegerile locale din 5 iunie, Adrian Cozma copreşedinte PNL Satu Mare şi candidat  la Primărie , a facut o scurta analiză a rezultatelor obţinute  în această competiţie electorală.

 

 ,, Consider cele 4166 de voturi obţinute de mine  pentru Primăria Satu Mare un rezultat acceptabil. Se ştie, principalii mei  contracandidaţi au fost reprezentantul etniei maghiare,  primarul în funcţie şi preşedintele Consiliului Judeţean. M-am clasat al treilea,   bătându-l  la voturi pe Adrian Ştef,  fostul președinte al  Consiliului  Județean , în condiţiile în care nu m-am folosit de bani publici  pentru campania electorală, bazandu-mă  doar pe susţinerea  sătmărenilor pe care am reuşit să-i conving  de viabilitatea proiectelor mele. Scorul obținut de mine  este sub scorul partidului, dar trebuie  să precizez că pentru  funcția de primar s-au bătut 10 candidați, iar la  Consiliul local  şi cel județean numarul listelor de candidaţi depuse de partide au fost  mai puţine.Este un scor pe care mi-l asum, l-am obţinut cu multă muncă, doar cei care au fost zi de zi alături de mine ştiu şi  înţeleg în totalitate circumstanţele  care au dus la actuala situaţie. Nu mă îmbăt cu apa rece şi nu încerc să păcălesc pe nimeni transformând  aceste rezultate acceptabile în  comunicate  triumfaliste. Sunt 4166 de voturi sincere, 4166 de satmareni au pus ştampila în chenarul cu numele meu pentru că au crezut în mine”.

 

,,În urma rezultatelor obţinute în  5 iunie am reuşit,să aducem PNL la guvernarea locală printr-o alianță cu UDMR-ul,  pe care îl considerăm un partener de încredere, cu viziune și cu idei care cuprind și proiectele PNL  pentru Satu Mare. Cred că vom colabora foarte bine în următorii patru ani, pentru a-i face uitați pe ultimii patru, irosiţi din punct de vedere al dezvoltării judetului.

Partidul Național Liberal a dat cei mai buni oameni administrației publice, atât la municipiu cât și la județ, demonstrând că PNL are oameni competenţi, buni profesionişti, capabili a ocupa funcții publice.  Gata cu președinții de partid care trebuie să fie cei mai mari în funcțiile publice.

În perioada următoare vom face o analiză în interiorul filialei, pe organizații, să vedem ce nu a mers bine, ce e de schimbat și unde e de schimbat. Între timp procesul de fuziunea continuă și sunt convins că se va finaliza cu succes în 2017. Rămân în continuare în funcția de copreședinte al partidului și îmi voi asuma cu responsabilitate orice obiecții venite din partea colegilor, dacă acestea vor exista”

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress