Bontea Zenoviu este alternativa corectă pentru Primăria Păulești, județul Satu Mare

zeno

Bontea Zenoviu este candidatul demn al PNL pentru Primăria Păulești, din județul Satu Mare, ale cărui calități sunt necesare și utile comunității: experiența, perseverența, competența, tenacitatea, spiritul de bun gospodar, empatia față de necazurile oamenilor din comună, dar mai ales onestitatea și bătălia mereu pentru adevăr și dreptate.

Domnul Bontea este, în prezent, auditor public. Absolvent de studii economice și juridice, a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții, devenind un bun cunoscător al mecanismelor administrative, dar niciodată primar.

Pentru ca o primărie să aibă un plan de acțiune bun, trebuie să aibă nu doar un primar gospodar, ci și un expert care să știe să croiască un buget. Bontea Zenoviu a câștigat această abilitate în timpul în care a lucrat ca Șef serviciu buget local și contabilitate la Prefectura Satu Mare. Nimeni nu știe mai bine mecanismele și procedurile bugetare locale decât el. În plus, a mai deținut funcția de auditor la primăriile din Satu Mare. Pregătirea profesională consistentă, competența și experiența candidatului PNL la primăria Păulești reprezintă atuuri de neegalat.

Planurile lui Zenoviu Bontea pentru comuna Păulești încep cu construirea unei echipe competente, dinamice, harnice, serioase, care să ofere cetățeanului o administrație modernă și competentă, capabilă să aducă comuna la standardele europene.

Am încredere în alternativa PNL Bontea Zenoviu pentru Primăria Păulești, din județul Satu Mare. Mult succes, domnule Bontea!
Autor: Andreea Paul, Deputat PNL